KSM Itäpoiju 2017

Kausi yli odotusten

 

Keihäänheittäjä

Keihäänheittäjä

Keihäänheitossa lähes 7,5 metrin ennätysparannus, SM-kultaa ja Koululiikuntaliiton mestaruus. Kun päälle lisätään vielä kiekonheitossa saavutettu SM-hopea, voi Elina Kinnusen kauden sanoa olleen menestys.

– Tämä kausi on mennyt tosi hyvin, yli odotusten, Kinnunen iloitsee.

Tämä kausi on mennyt tosi hyvin

Uudenkaupungin Kenttäkarhuja edustava 15-vuotias Kinnunen pitää keihäänheittoa päälajinaan, mutta myös muut lajit sujuvat. Kiekossa hän oli SM-kisojen lisäksi toinen myös piirinmestaruuskisoissa. Samoista kilpailuista irtosi myös moukarin voitto ja nelossija kuulassa.

Yhtenä vaikuttajana kehityksen taustalla on ollut kutsu Esa Utriaisen johtamaan keihäsakatemiaan Pajulahden urheiluopistolla.

Lue lisää 25.9.2014 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.