KSM Itäpoiju 2017

Yara aloittaa yt-neuvottelut Harjavallan tehtaalla

Yara Suomi Oy aloitti yhteistoimintaneuvottelut Harjavallan tehtaalla henkilöstön edustajien kanssa maanantaina. Neuvottelut koskevat koko Harjavallan toimipaikan henkilöstöä, yhteensä 50 henkilöä. Neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Neuvottelut kestävät vähintään kuusi viikkoa.

Yaran Harjavallan nykyinen liiketoiminta ei pysty kattamaan toimipaikan merkittäviä investointitarpeita eikä näin ollen ole kannattavaa pitkällä tähtäimellä. Harjavallan toimipaikka rakennettiin noin 70 vuotta sitten täyttämään sen aikaisia tarpeita. Suurimmillaan tuotantovolyymi oli kymmenkertainen nykypäivään verrattuna.

Yaran johto selvittää vaihtoehtoisia ratkaisuja. Pyrkimyksenä on löytää kokonaisratkaisu, joka on hyväksyttävä sekä henkilöstön että talouden näkökulmasta. Tavoitteena on mahdollisimman monen työsuhteen jatkuminen.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.