KSM Itäpoiju 2017

Huippusuunnistusta keskellä kaupunkia

Kisojen ratamestari Kari Jalava hakemassa rastipaikkaa kaupungintalon kulmalta.

Kisojen ratamestari Kari Jalava hakemassa rastipaikkaa kaupungintalon kulmalta.

Uudessakaupungissa on sunnuntaina nähtävissä huipputason sprinttisuunnistuskisa. Vakka-Rasti järjestää aamulla kello 10 alkaen Turku Sprint Cupin kolmannen osakilpailun ja mukaan on ilmoittautunut useita MM-tason suunnistajia.
Turku Sprint Cup on Suunnistusliiton Varsinais-Suomen aluevalmennuksen järjestämä kilpailusarja, johon kuuluu kaikkiaan kahdeksan osakilpailua.

Kisan varsinainen lähtö Kaupunginlahden pohjukassa Vannaksen puistossa ja maali Leijonapuistossa. Kilpailualue on Terveyskeskuksen, kaupungintalon ja urheilukentän ympäristö, josta viime vuoden aikana valmistui uusi sprinttikartta.

Osanottajia on etukäteen ilmoittautunut lähes sata. Sarjoja on 12-, 15- ja 18-vuotiaille tytöille ja pojille, miehille ja naisille sekä avoin sarja, johon muut halukkaat voivat osallistua.
– Taso tulee olemaan kova, sillä mukana on useita maajoukkuetason suunnistajia ja MM-kävijöitä, suomalaisista huipuista ovat tulossa mm. Pasi Ikonen, Tuomo Mäkelä ja Fredrik Portin ja mielenkiintoisena lisänä Paimion Rastia edustava Turussa harjoitteleva ranskalainen Frédérik Tranchand. Myös naisten sarjassa on MM-tason kilpailijoita, mm. Kanadan maajoukkuesuunnistaja Emily Kemp.
Jo menestystä saavuttaneiden suunnistajien lisäksi mukana on paljon mm. suunnistusliiton ja alueen valmennusryhmiin kuuluvia tulevaisuuden nimiä.
Kisa-alueella saa yleisö kulkea vapaasti ja seurata suunnistajien etenemistä, kunhan noudattaa varovaisuutta.
Ensimmäinen lähtö on siis kello 10 ja nopeatempoisen kisan viimeisetkin pääsevät matkaan ennen kello 11:tä..

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.