Uimahallin remonttisuunnitelmat etenevät

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Uudenkaupungin uimahallin korjaustöiden suunnittelu etenee.

Uudenkaupungin uimahallin korjaustöiden suunnittelu etenee.

Uuden monitoimialtaan sisältävä laajennus pidetään mukana uimahallin korjaussuunnitelmia jatkettaessa.

Kaupunginhallitus hyväksyi maanantaina yksimielisesti teknisen lautakunnan esittämän ykkösvaihtoehdon jatkosuunnittelun pohjaksi. Vaihtoehdossa nykyiset tilat peruskorjataan ja lisäksi tiloja laajennetaan.

Toinen vaihtoehto olisi peruskorjaus ilman laajennusta. Vertailua varten on arvioitu myös sitä, mitä maksaisi kokonaan uuden uimahallin rakentaminen.
Uimahallin korjaustöiden hankesuunnitelma on valmistunut joulukuussa. Seuraavaksi suunnittelu etenee tarkempaan luonnos- ja toteutussuunnitteluun, jolloin mm. korjaustöiden kustannukset alkavat tarkentua.

Kaupungin tämän vuoden talousarviossa on 150 000 euroa uimahallin suunnittelutöitä varten, sen sijaan rakentamiseen ei vielä ole varattu rahaa.

Kun uimahallin hinta selviää, joutuvat kaupungin päättäjät vielä sovittamaan sen yhteen muiden tulossa olevien isojen korjaushankkeiden kanssa. Budjetissa nyt olevan tavoiteaikataulun mukaan uimahallin korjaus tehtäisiin vuonna 2017, Viikaisten koululla päästäisiin sen mukaan töihin seuraavana vuonna.

Lue lisää 04.02.2016 lehdestä 

Klikkaa ilmoitus isommaksi
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.