KSM Itäpoiju 2017

Autotehdas tarjoaa nyt työtä 500 autonrakentajalle

Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla tämän vuoden alkupuolella.

Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin sarjatuotanto alkaa autotehtaalla tämän vuoden alkupuolella.

Valmet Automotive ilmoitti aloittavansa tänään kaikkien aikojen suurimman yksittäisen rekrytointikampanjansa. Valmet Automotive hakee nyt kerralla 500 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benzin GLC-katumaasturin valmistukseen. Hakuaika päättyy maaliskuun alussa.

Uudet rekrytoinnit täydentävät viime vuoden lopun kampanjaa, jolla Valmet Automotive haki autonrakentajia GLC-katumaasturin tuotantoon Uudenkaupungin autotehtaalle. Katumaasturin sarjavalmistus alkaa vuoden 2017 alkupuolella.

Valmet Automotive rekrytoi tämän vuoden aikana kaikkiaan yli 1000 autonrakentajaa. Rekrytoinnit jatkuvat vielä kevään aikana.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.