Blasieholmankadun tulipalo sai alkunsa pönttöuunista

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Puutalo paloi Myllymäen reunalla lokakuussa. Kuva: Eija Isotalo.

Blasieholmankadun tulipalo 6. lokakuuta sai alkunsa kiinteistössä sijaitsevasta pönttöuunista. Sitä oli käytetty ennen tulipaloa aktiivisesti talon lämmittämiseen.

Poliisi on saanut päätökseen Uudenkaupungin Blasieholmankadullasattuneen tulipalon tutkinnan. Palo vaati yhden ihmisen hengen.

Pönttöuunin takana olleessa tiilimuuratussa palomuurissa havaittiin laastin murenemista. Lisäksi tiilien väleissä oli nokijälkiä, jotka ulottuivat pönttöuunin takapuolen peltiin. Pönttöuunin takapellin säteilylämpö oli pidemmän ajan kuluessa ulottunut palomuurin takana olevaan hirsiseinään ja sytyttänyt tämän palamaan.

Poliisi ei epäile asiassa rikosta.

Blasieholmankatu 14:ssä ja Myllyrinne 3:ssa oli kaksi erillistä omakotitaloa. Kiinteistöillä oli yhteinen seinä. Blasieholmankatu 14:n omakotitalo tuhoutui palossa ja Myllyrinne 3 vaurioitui pahoin.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Sää
Plus-tilaus
SPM –

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.