KSM Itäpoiju 2017

Tykkilumilla perinteistä ja pururadoilla vapaata – katso lähiseudun ladut kartalta

 

Hiihtoladut ovat monin paikoin hyvässä kunnossa, tosin perinteisen tyylin latu-uria on lähinnä vain tykkilumireiteillä. Lumipeite on ohut, joten hiihtäminen onnistuu yleisesti vain luistelutyylillä. Perinteisen hiihdon latu vaatisi jonkin verran lisää lunta.

Lumitilanne on muuttunut olennaisesti viikolla 4. Torstaina 26.1. monia latuja on jouduttu sulkemaan, näin esimerkiksi Uudessakaupungissa. Viimeisin lumitilanne selviää usein vasta paikan päällä. (Juttua päivitetty 26.1.)

 

Keräsimme karttaan maakunnan latutiedot. Löydät karttamerkkien alta tiedon ladun pituudesta ja käytössä olevista hiihtotyyleistä.

Näin käytät karttaa

  • Klikkaa pistettä, saat lisätietoa ladusta.
  • Klikkaa kartan vasemman yläkulman painiketta ja saat esiin tiedot kaikista laduista (toimii pöytäkoneella).
  • Suurenna karttaa painamalla oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta.
  • Päivitämme karttaa lumi- ja latutilanteen mukaan.
  • Onko sinulla tarkempaa tietoa laduista? Ole hyvä ja kommentoi juttua.

Juttua on päivitetty viimeksi 23.1.2017.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.