KSM Itäpoiju 2017

Kaksi miestä kiinni rahan sieppaamisesta pankista

Kalannin Säästöpankin Uudenkaupungin konttorista varastettiin viime perjantaina vähäinen määrä käteistä rahaa kassalta sieppaamalla. Teossa ei käytetty väkivaltaa tai sen uhkaa.

Keskiviikkona poliisi otti kiinni kaksi paikkakuntalaista miestä teosta epäiltynä. Esitutkinnassa suoritettujen kuulusteluiden perusteella poliisi pitää rikosta selvitettynä.

Anastetut rahat ovat jääneet kateisiin. Molempia miehiä epäillään varkausrikoksesta ja esitutkinnan valmistuttua asia saatetaan syyteharkintaan Länsi-Suomen syyttäjänvirastoon.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.