KSM Itäpoiju 2017

Asukas sytytti palon tahallaan

Poliisin tutkinnassa on ilmennyt, että asukas itse oli tahallaan sytyttänyt tulipalon viime sunnuntaina Tanhuankujalla.  Palaneesta asunnosta pelastettu, vuonna 1989, syntynyt mies on tunnustanut teon, mutta ei ole osannut antaa sille mitään järjellistä selitystä.
Poliisi sai  viime sunnuntaina  aamuyöllä hätäkeskukselta tehtävän mennä Uudenkaupungin Tanhuankujalle, missä ilmoituksen mukaan viisikerroksisessa kerrostalossa oli tulipalo.
Kolmannen kerroksen parvekkeella oli asunnossa asuva, vuonna 1989 syntynyt mieshenkilö, jonka palokunta pelasti nostolava-auton avulla ulkokautta. Parvekkeelta oli havaittavissa runsasta savun muodostusta, mutta näkyviä lieskoja ei havaittu.
Palomiehet havaitsivat kerrostalon rappukäytävässä lievästi savua ja pääsivät kolmannen kerroksen kohdeasuntoon asunnon oven rikkomalla. Asunnossa ei ollut muita ihmisiä. Olohuoneen sohva oli tulessa. Palokunta sai palon sammutettua ja tuuletti asunnon.
Kerrostalon muita asuntoja ei evakuoitu, koska tulipalo saatiin nopeasti hallintaan, eikä savunmuodostus ollut suurta rappukäytävillä. Kolmannen kerroksen asunto kärsi savuvahinkoja. Vahinkojen todellinen määrä selviää esitutkinnan edetessä.
Poliisi tutkii tulipaloa tuhotyönä. Esitutkinnan valmistuttua asia lähtee syyttäjän syyteharkintaan.
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.