KSM Itäpoiju 2017

Autotehdas hakee yli 1.000 uutta autonrakentajaa

Mercedes-Benziltä jatkosopimus Valmet Automotivelle

Autotehtaalla tehdään myös seuraavan sukupolven kompaktiautoja. Uuden sopimuksen pituus ja tuotantomäärä vastaavat A-sarjan ja katumaasturi GLC:n määriä. Valmet Automotive käynnistää projektin  välittömästi.

Autotehdas käynnistää tänään uuden rekrytointikampanjan, jolla haetaan yli 1.000 uutta autonrakentajaa Mercedes-Benzin GLC-katumaaasturin valmistukseen.

 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.