KSM Itäpoiju 2017

Petokalan oljenkorsi katkesi hukattuihin kolmosiin

Korihait lähti pienin toivein haastamaan Joensuun Katajaa, joka tosissaan tavoittelee Suomen mestaruutta keväällä. Pieni oljenkorsi oli alussa olemassa, mutta hyvin pelatut kolmoset kolisivat rautoihin kerta toisensa jälkeen. Näin joensuulainen tähtisikermä karkasi selkeään 62-87 vierasvoittoon.

Ukilaiset yrittivät kaaren takaa 25 kertaa onnistuen vain neljästi. Puolet onnistuneista lähti Aapeli Alasen lapasista.

-Olen oppinut heittämään tällä kaudella nopeammin ja aika hyvin tuntuu uppoavankin, Alanen arvioi.

Marcus Van (12/14) ja Emmanuelle Holloway (11p.) olivat petokalan parhaimmat pistemiehet. Molemmat joutuivat kuitenkin tekemään suuren määrän heittoja tehoihinsa.

Katajan amerikkalaisnelikko teki yli 20 pinnaa enemmän kuin haijenkit. Gary Johnson on tipahtanut pienelle peliajalle ja miehestä ei juuri ole iloa omilleen. Eric McAlister on parhaimmillaan kun mies rullaa korille ja hänelle pelataan pallo liikkeeseen. Muutoin avut ovat vähissä.

Kataja sai pitkästä aikaa kokoonpanoonsa Teemu Rannikon, joka oli perinteisen taitava. 19 minuutissa kertyi 14 pinnaa ja viisi syöttöä.

Keskiviikkona saadaan sitten Poharille Salon Vilpas sekä joukkueen äänekäs kannattajaryhmä.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.