KSM Itäpoiju 2017

Viimeiset minuutit jälleen vaikeita haiparvelle

Viimeiset kaksi kamppailua BC Nokiaa vastaan olivat menneet Korihailta täysin penkin alle. Viimeinen keskinäinen kapina Nokialla oli jo selkeästi paremman näköinen esitys, mutta viimeiset minuutit olivat jälleen vaikeita.

Kuusi minuuttia ennen loppua petokala roikkui vielä (76-71) kotijoukkueen ryysyissä, mutta tämän jälkeen meno oli ikävän yksipuolista. Kamppailu päättyi BC Nokian eduksi 95-78.

Korihait jäi pieneksi ja heiveröiseksi korin alla, mikä näkyi kahden pisteen heittoprosentissa (38). Kolmoset sujuivat jopa kakkosia paremmin prosentin ollessa 42.

Aapeli Alanen pussitti 14 paunaa ollen paras pistemies. Alanen on kauden edetessä noussut joukkueen parhaaksi korille ajajaksi. Alasen urheilullisuus riittää pääsylippuun korille asti ja heitto suoraan ajosta kehittyy koko ajan.

Mikko Jalonen, Vesa-Pekka Laine ja Eric McAlister tykittivät 12 pinnaa mieheen. McAlisterin huippuhetki osui toiselle neljännekselle, kun mies nosti lähes yksinään kymmenen pisteen tappioasemasta ukilaiset tasoihin. Muuten miehen otteissa ei ollut kehumista, menetyksiä tuli viisi.

Marcus Van napsi jälleen 12 levypalloa, mutta hyökkäyspäässä Van on melko vaaraton. Viisi pistettä tuli saldoksi ja vain yksi kuudesta pelitilanneheitosta osui oikeaan osoitteeseen.

Seuraavaksi Korihait kohtaa Katajan perjantaina Poharilla.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.