Katso video: Sadat koululaiset näyttävänä juhlakulkueena torille

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Sadat ja sadat koululaiset Uudestakaupungista ja Kalannista muodostivat näyttävän kulkueen Uudenkaupungin 400-vuotisjuhlapäivänä. Peruskoululaiset ja lukiolaiset kulkivat letkana jäähallilta Koulukatua pitkin torille.

Koululaiset rytmitti PPPercussion -niminen rumpuryhmä. Torilla juhlakulkueen otti vastaan näyttelijä Lauri Ketonen. Torille oli kerääntynyt myös runsaasti koululaisten vanhempia ja muuta yleisöä ottamaan kulkueen vastaan. Ilmassa oli odottava tunnelma ennen Seminaarimäen mieslaulajien konserttia.

 

Lauri Ketonen johdatti torikansan Paljon onnea vaan -lauluun.

 

Katso kaikki kuvat Uudenkaupungin juhlapäivästä torstain lehdestä! 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Sää
Plus-tilaus
SPM –

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.