KSM Itäpoiju 2017

Katso videot: Katuteatterijuhlassa lapset lauloivat Uudellekaupungille

Uudenkaupungin lapset aloittivat 400-vuotiaan kotikaupunkinsa juhlallisuudet keskiviikkona. Uudenkaupungin tori täyttyi juhlaväestä heti aamulla, kun varhaiskasvatuksen väki juhlisti päivää Katuteatterijuhlalla.

Katso videoilta juhlan lauluja ja lasten haastatteluja.

 

Jasper Hjerppe, 6 vuotta ja Iida Rantala, 7 vuotta, kertovat itse tekemistään, meriaiheisista katuteatterihahmoistaan.

 

Hauki ui -laulua oli harjoiteltu etukäteen lasten hoitopaikoissa.

 

Tea Ruohola, 4 vuotta, Sofia Taurén, 5 vuotta, Sara Taurén, 4 vuotta ja Matilda Sirkiä, 2 vuotta, kertovat itse tekemistään, meriaiheisista katuteatterihahmoistaan. Videolla on haastateltu myös Oliver Haanpää, 4 vuotta.

 

Lapset lauloivat myös onnittelulaulun ja huusivat komeat hurraa-huudot Uudellekaupungille.

 

Katso lisää tunnelmia juhlapäivästä torstain 20.4. lehdestä.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.