KSM Itäpoiju 2017

Korihait varmisti liigapaikkansa

Haileirissä voidaan huokaista helpotuksesta. Korihait jatkaa pääsarjatasolla myös ensi kaudella. Toinen karsintapeli vieraskentällä ei ollut lähellekään samanlaista dominointia kuin Poharilla ja toisella neljänneksellä venähtänyt ero pysyi siedettävänä.

Haastajajoukkue Lahti Basketball ei kuitenkaan päässyt alle kymmenen pinnan etäisyydelle missään vaiheessa ja vähäkorisessa koitoksessa edettiin sopuisasti loppuun asti. Ukilaiset kuittasivat liigapaikan lukemin 61-78 (24-38).

Petokalan heittoprosentit tulivat reilusti alaspäin avausmatsista, mutta kakkosten tarkkuus oli silti kelpo luokkaa. Kolmoset jättivät toivomisen varaa. Emmanuelle Holloway ja Gary Johnson olivat Lahdessa Korihaiden parhaat pistemiehet. Herrat takoivat 16 pinnaa mieheen.

Mikko Jalonen valittiin ukilaisten parhaaksi. 14 paunaa säkittänyt ja seitsemän passia jaellut konkari ei säkenöinyt torstain tavoin, mutta teki varmaa työtä läpi kamppailun.

Levypalloissa Korihait oli jälleen divariryhmää selvästi vahvempi (31-43). Marcus Van (14/9) hääti muut pois reviiriltään ja sai erittäin hyvää apua käytännössä koko joukkueelta.

Lahden mahdollisuuksia heikensi huomattavasti Rashad Smithin puuttuminen. Joukkueen parhaan pistemiehen Uudessakaupungissa saama vamma oli ilmeisesti sen verran paha, että pelaaminen ei onnistunut.

Nuoren isäntäjoukkueen paras oli täysin yllättäen 20-vuotias Eemeli Asikainen 16 pisteellä. Divarin runkosarjassa miehen piste-ennätys oli kymmenen pistettä.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.