Pilvi Marsela valtuustoon

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Sunnuntaina toimitettujen kuntavaalien äänten tarkastuslaskenta ratkaisi Uudessakaupungissa kokoomuksen kahdeksannen valtuutetun henkilöllisyyden. Valtuustoon nousee Pilvi Marsela. Marselan lopullinen äänimäärä on 64 ääntä. Marsela oli ehdolla kuntavaaleissa ensimmäistä kertaa.

Kokoomuksen Seppo Nikulan äänimäärä on tarkastuslaskennankin jälkeen 62 ääntä, joten valtuustopaikkaa alustavan ääntenlaskennan jälkeen tasaäänissä olleiden Marselan ja Nikulan välillä ei tarvinnut arpoa. Nikulasta tulee puolueensa ensimmäinen varavaltuutettu.

Tarkistuslaskenta muutti monen muunkin valtuutetun saamaa äänimäärää äänellä tai parilla. Näillä muutoksilla ei kuitenkaan ole vaikutusta tiistain Uudenkaupungin Sanomissa julkaistun uuden valtuuston kokoonpanoon.

 

Katso Uudenkaupungin valtuuston kokoonpano täältä tarkastuslaskennan jälkeen. 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.