Uusikaupunki täyttää tänään 400 vuotta

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Juhlavuoden kunniaksi Kaupunginlahden rantaa on tuotu kehys, jonka äärellä voit käydä kuvaamassa itsesi ja ystäväsi ja myöhemmin upean kesäisen maiseman.

Uudenkaupungin kaupunki perustettiin tasan 400 vuotta sitten. Tänään kaupungin syntymäpäivää juhlitaan heti aamusta alkaen. Kuningas puhuu kaupunginvirastotalon eli Mörnen parvekkeelta kello 9 aamulla ja virastotalolla on avoimet ovet.

Lasten oma katuteatteritapahtuma alkaa klo 9.30 torilla ja kestää noin puoli tuntia. Paikalle tulee 700 varhaiskasvatusikäistä lasta joten erityistä varovaisuutta liikenteeseen.

Uusikaupunki 400 areenalla alkaa valtuuston juhlakokous kello 13 ja tääälläkin on kakkua ja kahvia tarjolla noin kello 15 aikaan.

Koululaisten ja lukiolaisten juhlamarssi jäähallilta kohti toria lähtee liikkeelle noin klo 16.15, matkaa on tahdittamassa rumpuryhmä PPPercusion. Varsinaiset kansanjuhlat alkavat torilla klo 17 kun esiintymislavalle nousee Semmarit. Illalla on vielä kaupungin oma juhlavastaanotto kutsu vieraille.

Päivän kuviin ja tunnelmiin pääset Uudenkaupungin Sanomien kautta. Täällä netin puolella julkaistaan pitkin päivää tuoreeltaan videomateriaalia juhlahumusta ja huomisessa lehdessä on kattava kooste syntymäpäivästä.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Sää
Plus-tilaus
SPM –

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.