KSM Itäpoiju 2017

Uudenkaupungin rata on saamassa sähköistyksen

Hallitus esittää lisätalousarvio-esityksessään rahaa Uudenkaupungin radan sähköistykseen.

Hallitus esittää rahoja lisätalousarvioon
Eija Isotalo
Uudenkaupungin rata on saamassa sähköistykseen 21 miljoonaa euroa, jos eduskunta hyväksyy hallituksen esityksen.
Hallitus neuvotteli eilen perjantaina tämän vuoden ensimmäisestä lisätalousarvioesityksestä. Esitys on tarkoitus antaa eduskunnalle ensi keskiviikkona.
Hallitus esittää Uudenkaupungin radan sähköistämiseen 21 miljoonan euroa. Sähköistämisen tavoitteena on saada kustannussäästöjä liikennöinnissä sekä pienentää turvallisuus- ja ympäristöriskejä Turun ratapihalla.
Myös Rauman meriväylä -hankkeen valtuutta ja määrärahaa ehdotetaan lisättävän 2 miljoonalla eurolla hankkeen vedenalaisen louhittavan kallion määrän kasvun johdosta.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.