KSM Itäpoiju 2017

Teematorit elävöittävät keskustaa

Kesäisen Uudenkaupungin yksi tärkeimpiä ja suosituimpia paikkoja on tori. Siellä niin kaupunkilaiset, kesäasukkaat kuin matkailijat kohtaavat. Vuodesta 2009 lähtien torilla on kesälauantaisin järjestetty teematoreja, jotka ovat saaneet suuren suosion, eikä syyttä.

Teematorit ovat houkutelleet ja houkuttelevat väkeä torille. Siellä on mukava, ohjelman kera, tavata tuttuja, vaihtaa kuulumisia ja tehdä ostoksia. Teemat kutsuvat väkeä torille, mutta samalla ne tuovat heidät myös kaupungin keskustaan ja kivijalkaliikkeisiin. Ohjelmalliset teematapahtumat eivät vain pelkästään elävöitä toria, vaan virkistävät koko kaupungin keskustaa.

Teematorit, Tul toril -tapahtumat, käynnistyivät tänä vuonna kesäkuun alussa. Tähän mennessä teemoina ovat jo olleet festitori ja senioritori. Nyt tulevana viikonvaihteena juhlimme keskikesän juhlaa, juhannusta ja teematoria ei silloin ole.

Heinäkuun käynnistää torimöötti -teematori, jossa entiset uusikaupunkilaiset kertaavat muistojaan kaupungista ja täällä viettämästään ajasta. Toki sekaan sopii myös nykyisiä kaupunkilaisia. Nykyisillä ja entisillä kaupunkilaisilla riittää varmasti yhteisiä puheenaiheita. Muistot Uudestakaupungista ovat yhdistäviä, sillä mm. Vanhoja kuvia Uudestakaupungista Facebook-ryhmässä on jäseniä nyt jo yli 5 200 ja lisää jäseniä liittyy koko ajan.

Tänä kesänä Tul toril -teemoja ovat myös loma, taidot, Crusell, flikat, vauhti, muksut, kirpputori ja puhti. Lähetystori syyskuun alussa päättää kesäkauden ja sulkee teematorit. Kaikki teemojen aiheet eivät luonnollisesti kiinnosta kaikkia, mutta taatusti joukossa on useita aiheita jokaiselle.

Teemallisia toreja on ollut Uudessakaupungissa aikaisemmin myös joulun aikaan. Niin toivoisi myös tänä vuonna käyvän, sillä teematorit luovat tunnelmaa kaupunkimme keskustaan.

Ohjelmalliset teematapahtumat eivät vain pelkästään elävöitä toria, vaan virkistävät koko kaupungin keskustaa.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.