KSM Itäpoiju 2017

Elina Kinnunen heitti EM-pronssille

Uudenkaupungin Kenttäkarhujen keihäänheittäjä Elina Kinnunen sijoittui kolmanneksi yleisurheilun alle 20-vuotiaiden EM-kisoissa Italian Grossetossa. Kinnusen EM-pronssiheitto kantoi 52,94 metriä.

Kilpailun voitti Tšekin Nikol Tabackova tuloksella 55,10. Toiseksi sijoittui Italian Carolina Visca tuloksella 53,65.

18-vuotiaan Kinnusen paras tulos syntyi kuudennella heittokierroksella. Hän heitti kilpailussa hyvän sarjan, viidesti yli 50 metriä. Myös hänen toiseksi paras tuloksensa 52,38 oli parempi kuin neljänneksi sijoittuneen ruotsalaisen Carolin Näslundin (51,17).

Toinen suomalainen Suvi Kemppainen jäi finaalissa sijalle 11.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.