Kuljettaja loukkaantui ulosajossa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Torstaiaamulla tapahtui Kalannissa henkilöauton ulosajo, jossa autoa kuljettanut mies loukkaantui lievästi. Mies oli ajanut Vehmaantietä Kalannin suuntaan kun häntä vastaan oli tullut pakettiauto aivan keskiviivan tuntumassa. Henkilöauton kuljettaja oli tehnyt nopean väistöliikkeen, jonka seurauksena hänen autonsa oli ajautunut ensin tien oikealle puolelle ojan penkalle ja siitä edelleen sivuluisussa tien vasemmalle puolelle ojan yli metsään.
Kuljettaja vietiin sairaalaan jatkotutkimuksia varten.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
Sää
Plus-tilaus
SPM –

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.