KSM Itäpoiju 2017

Mies loukkaantui ulosajossa

Keski-ikäinen mies loukkaantui vakavasti, kun hänen kuljettamansa auto ajautui ulos tieltä Lyökintien ja Korsaarentien risteyksen lähellä eilen maanantaina. Onnettomuus sattui noin kello 18.

Henkilöauto jäi puserruksiin kahden puun väliin eikä pelastuslaitos päässyt auttamaan kuljettajaa ilman auton irrottamista. Mies vietiin jatkohoitoon Turun yliopistolliseen keskussairaalaan.

Turun Sanomien mukaan kuljettaja oli pelastustöiden aikana tajuissaan, ja hän valitteli päävammoja.

Ulosajon syystä ei ole tietoa. Onnettomuuspaikalla tie on melko kapeaa hiekkatietä. Loukkaantunut mies oli liikkeellä yksin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.