KSM Itäpoiju 2017

700 alokasta vannoi sotilasvalan Uudessakaupungissa

Porin prikaatin Satakunnan jääkäripataljoonan ja Varsinais-Suomen huoltopataljoonan 1. huoltokomppanian 2/2017 saapumiserän sotilasvakuutus ja -vala vannottiin torstaiaamuna Uudenkaupungin Pietolan pallokentällä.

Sotilasvakuutuksen, -valan ja ohimarssin vastaanotti eversti Rami Saari ja paraatijoukkoja komensi Satakunnan jääkäripataljoonan komentaja, everstiluutnantti Tapio Huhtamella. Valan esilukijana toimi kaupunginjohtaja Atso Vainio.

Paikalla nähtiin myös koulutuskäytössä olevan kaluston näyttely ja kuultiin laivaston soittokuntaa. Sotilasvalakatselmuksen ja kenttähartauden jälkeen tilaisuus jatkui ohimarssilla Viikaistentiellä. Tapahtuma keräsi runsaasti yleisöä kaupunkilaisista ja varusmiesten omaisista. Noin 700 alokkaan lisäksi paikalla oli Porin prikaatin muuta henkilöstöä noin sata henkilöä. Paikalle oli kutsuttu myös uusikaupunkilaiset veteraanit, sotainvalidit ja lotat.

Korjattu 18.8. klo 9:12, paraatijoukkoja komensi everstiluutnantti Tapio Huhtamella, ei eversti Asko Valta.

Klikkaa ilmoitus isommaksi
Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.