KSM Itäpoiju 2017

Ajokortiton mopoautoilija törmäsi autoon Lepäistentiellä

Mopoauto ja henkilöauto kolaroivat maanantai-iltana Lepäistentien ja Leppärannantien risteyksessä. Molemmat ajoneuvot ajautuivat ojaan, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Henkilöauto oli ohittamassa mopoautoa, joka kytki suuntamerkin päälle vasta kääntyessään vasemmalle, jolloin mopoauto törmäsi auton oikeaan etukulmaan.

Mopoautoa kuljetti paikkakuntalainen vuonna 2002 syntynyt tyttö, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mopoauton kyydissä ollutta naantalilaista vuonna 2002 syntynyttä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta ajo-oikeudettomalle.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.