KSM Itäpoiju 2017

Piloxing ja historia mahtuvat samaan opistoon

Vakka-Suomen kansalaisopiston ohjelma jaettiin alueen talouksiin eilen. Syksyn kattaus on runsas ja netissä voi poimia opiston sähköiseen ostoskoriin monenlaista. Kurssit, ryhmät ja luennot kokoavat ihmisiä yhteen ja toimivat kuin vitamiini. Kroppa ja mieli säilyvät vireinä, kun on mielekästä ja kehittävää tekemistä.

Opisto elää vahvasti tässä ajassa, ja on ottanut huomioon toimintaympäristönsä muutoksen. Vakka-Suomeen virtaa nyt uusia asukkaita, joista moni on vuorotöissä. Tarjolla on useampi kurssi, jossa on niin aamu- kuin iltapäiväryhmätkin. Tämä on hienoa palvelua.

Ohjelman sisällössä on kunnioitettu perinteitä, ja otettu huomioon asukkaiden mieltymyksiä. Koko alueen yhteinen kansalaisopisto on kymmenen vuoden toimintansa aikana osoittanut, että yhteistyö toimii. Moni kävijöistä viihtyy oman kunnan kursseilla, mutta kannattaa tutustua myös naapurikuntien tarjontaan. Välimatkat Vakka-Suomen kuntien välillä ovat kohtuullisia, jos omistaa auton.

Monipuolisessa ohjelmassa on paljon uutta, mutta myös vanhoja tuttuja ja suosittuja kursseja. Samaan opistoon mahtuu niin uimahallissa järjestettävä ryhmäliikunta piloxing kuin kotikaupungin ja Suomen historiaan liittyvät luennot.

Tällä viikolla Uudessakaupungissa järjestetyssä Rauhan Symposiumin puheenvuoroissa tuli vahvasti esille, miten tärkeää ihmisten on tuntea juurensa, ja miten historiasta voidaan ottaa oppia tähän päivään. Rauhan kannalta tärkeää on myös ihmisten henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Näihin asioihin saa eväitä ja ymmärrystä kansalaisopistosta.

Vuorotyötä tekevät on otettu opiston ohjelmassa huomioon entistä paremmin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.