KSM Itäpoiju 2017

Katso video: presidentti Niinistö huokutteli runsaan yleisön Pakkahuoneen torille

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi kansalaisia Pakkahuoneen torilla puoliltapäivin. Torille oli saapunut runsaasti yleisöä.

Presidentti onnitteli uusikaupunkilaisia kaupungin 400-vuotisen historian johdosta, hyvästä työtilanteesta ja autotehtaan menestyksestä.

Niinistö puhui toriyleisölle myös onnellisuudesta. Hän kertoi Suomen olevan maailman viidenneksi onnellisin maa tuoreen tutkimuksen mukaan. Presidentti tiedusteli toriyleisöltä, onko näin ja sai vastaukseksi kaikuvan ”joo”.

Niinistö kehotti yleisöä pysähtymään miettimään onnellisuutta. Hän arveli, että suomalaisten onnellisuus kumpuaa esimerkiksi siitä, että Suomessa elämä on vakaalla pohjalla.

 

Presidentin vierailu alkoi aamupäivällä Valmet Automotiven autotehtaalta. Se on työntekijämäärältään Suomen suurin tehdas.

Vierailulla juhlistetaan tänä vuonna 400 vuotta täyttävää Uuttakaupunkia.

 

Vierailu päättyy keskiviikkona iltapäivällä Raisioon, jossa Niinistö tutustuu muun muassa Raisio Oyj:n tehdasalueen uuteen uusiutuvaa energiaa tuottavaan bioenergialaitokseen.

Lue lisää torstain lehdestä

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.