Poliisi pysäytti kaksi rattijuoppoa tiistaina puoliltapäivin

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Poliisi pysäytti tiistaina tarkastusta varten auton Honkatiellä kello 11:40. Auton kuljettajana ollut paikkakuntalainen, vuonna -50 syntynyt mies puhalsi  0.96 promillea ja tarkkuusalkometriin 0.23 mg/l. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Mies oli liikkeellä yksin.

Reilu puoli tuntia myöhemmin, kello 12:15 poliisi pysäytti Alisellakadulla auton, jonka kuljettajana ollutta paikkakuntalaista miestä epäillään myös rattijuoppoudesta. Vuonna -46 syntynyt mies puhalsi 0.97 promillea ja tarkkuusalkometriin 0.41 mg/l.

Yksin liikkeellä ollut mies määrättiin myös väliaikaiseen ajokieltoon.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.