Tarvitaanko Uuteenkaupunkiin uusi monitoimihalli?

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Pohitullin liikuntasali on kovassa käytössä.

Uusikaupunkilaiset urheiluseurat ovat joutuneet hakemaan harjoitusaikoja naapurikunnista ja uudelle monitoimihallille olisi tarvetta. Myös kuntajohtajat myöntävät tarpeen, mutta muistuttavat myös investointien kuluista. Lue lisää tiistain Uudenkaupungin Sanomista.

Lue lisää 12.9.2017 lehdestä 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.