KSM Itäpoiju 2017

Ylioppilaskirjoitukset alkoivat kuunteluilla

Uudenkaupungin lukion uusi rehtori Jussi Paavola on ylpeä lukion opetuksen tasosta. Kuva: Patrick Paldanius

Tulevien ylioppilaiden jännät vaiheet alkoivat maanantaina pitkien kielten kuunteluilla. Tiistaina olivat vuorossa lyhyet kielet.

Uudenkaupungin lukiossa lähes kaikki hajauttavat ylioppilaskokeita vähintään kahteen osaan. Esimerkiksi matematiikka painottuu kevääseen.

Uusi rehtori Jussi Paavola voi olla ylpeä Uudenkaupungin lukion tasosta, sillä esimerkiksi viime keväänä hylkäysprosentti oli vain 3,5, kun se valtakunnallisesti on 6 prosenttia.

Lisää ylioppilaskirjoituksista huomisessa lehdessä.

Lue lisää 14.9.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.