KSM Itäpoiju 2017

Ysiluokkalaiset tutustuivat yrityselämään

Eetu Heikkinen (vas.) ja Dennis Koski suorittamassa kirjakauppa Infon tehtävää. Kuva: Jasmin Jussila

Uudenkaupungin yhtenäiskoulun ja Kalannin koulun yhdeksäsluokkalaiset pääsivät tutustumaan kaupungin yrityselämään tiistaina Yrittäjän päivänä. Nuoret kiersivät päivän aikana eri yrityksissä ja suorittivat erilaisia tehtäviä. Nuorten ja yrittäjien mietteitä lauantain Uudenkaupungin Sanomissa.

Lue lisää 9.9.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.