KSM Itäpoiju 2017

Bändipaja opettaa yhteistyöhön

Bändipaja kokoontuu heti koulun jälkee, joten lapsille jää ilta aikaa muille harrastuksille ja koulutehtäville. Kuva: Maija Ala-Jääski

– Yksi innostava tekijä varmasti on myös soitinten kirjo. Kun joskus takavuosina koulun musiikkiluokasta löytyi rytmikapulat, triangeli ja nokkahuilu, niin nyt löytyy kitaraa, ukulelea, erilaisia rumpuja, laattasoittimia kuten bassopalasettejä ja niin edelleen. Näiden joukosta löytyy varmasti jokaiselle lapselle se oma soitin, kertoo Vakka-opiston bändipajaa pitävä musiikinopettaja Päivi Kurkilahti.

Musiikin ohella lapset oppivat työskentelemään yhdessä ja saavat positiivisia kokemuksia.

Lue lisää 17.10.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.