KSM Itäpoiju 2017

Kokenut Marius van Andringa nähdään Korihaiden pelipaidassa jo huomenna

Uudenkaupungin Korihait on solminut kuukauden mittaisen try out –sopimuksen Marius van Andringan kanssa. Hänet nähdään Korihaiden pelipaidassa jo huomenna Pohitullissa kun vastaan asettuu BC Nokia.

Andringa on Helsingissä vuonna 1994 syntynyt 23-vuotias heittävä takamies (189cm ja 84 kg), joka voitti Suomen mestaruuden kaudella 2014-2015 Joensuun Katajan riveissä. Samaisen kauden päätteeksi hänet valittiin myös Korisliigan vuoden tulokkaaksi.

Sekä Suomen että Ranskan kansalaisuuden omaava Andringa on Malmin Super-Koriksen kasvatti, joka otti ensiaskeleet miesten valtakunnallisissa sarjoissa kaudella 2012-2013 Torpan Poikien joukkueessa 1A-divisioonassa.

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.