KSM Itäpoiju 2017

Petokala jäi pieneksi Kouvojen puristuksessa

Keskiviikkona Salon Vilppaan peräti 25 pisteellä pöllyttänyt Kouvot jatkoi Pohitullissa perjantai-iltana hyväksi toteamaansa linjaa. Korihait veti erittäin tasapainoisen avauskympin ja johti kahdella pinnalla (21-19) ensimmäisellä tauolla.

Tämän jälkeen haihyökkäys iski voimalla kirveensä kiveen. Toimivat kombinaatiot hävisivät kartalta ja Kouvot lähti karkumatkalle. Selkeästi vahvempi ja fyysisempi Kouvot jyräsi selvään 67-85 voittoon.

Vieraiden voiton ruumiillistuma oli ehta sentteri Thomas Gibson III. Tämä voimanpesä tuuppi itsensä korille ja nosteli 25 pinnaa taitavilla liikkeillä. Virkaveli haiparven puolelta Juan Pattillo säkitti 18 pinnaa, mutta tyytyi pelaamaan kauempana korista, tarkkuus oli kaukana Gibsonin tasosta ja osa heitoista olivat itsekkäitä.

Deng Deng (13p/10) ja Sean O’Brien (10p.) pääsivät kaksinumeroisille. Mikael Herbert otti roolia hyökkäyspäässä toisella puoliajalla ja kasasi yhdeksän paunaa.

Korihaiden kolmostarkkuus oli jäätävän heikko. 18 yritystä, joista vain kaksi osui oikeaan osoitteeseen. Levypallot menivät vieraille 30-41.

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.