KSM Itäpoiju 2017

Ruoan alkuperä tulee Lokalahden koululaisille tutuksi

Lokalahden koulun 1. ja 2. luokan oppilaat ovat tutustuneet ruoan alkuperään. Kuva: Niko Vahtera

Lokalahden koulun 1.–2.-luokkalaiset ovat viime vuoden aikana muun muassa istuttaneet perunoita keväällä, ja käyneet nostamassa ne nyt syksyllä. Lisäksi on vierailtu sikalassa ja juurikastilalla – kukko ja kana taas vierailivat vuorostaan koululla. Uutta opetussuunnitelmaa on toteutettu Lokalahdella voimakkaasti. Apua on saatu myös paikalliselta MTK:lta.

Lue lisää 24.10.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.