KSM Itäpoiju 2017

Sähkökaapit saivat kylkeensä taidetta

Kaupungilla voi nyt bongata taidetta.

Vakka-Suomen Taideyhdistys halusi osaltaan olla mukana juhlistamassa 400 vuotta täyttävää Uuttakaupunkia. Syntyi ajatus kaunistaa kaupunkia taiteen avulla.
– Yhdeksän paikallisen taitelijan teokset siirrettiin alumiinilevyille ja nämä levyt kiinnitettiin kaupungin keskustassa sijaitseviin mataliin sähkökaappeihin, selvitti yhdistyksen puheenjohtaja Jorma Perhe.
Itse asiassa yhdistyksen tarkoituksena oli saada taideteokset esille jo alkukesästä, mutta tarvittavien lupien saaminen kestikin useita kuukausia. Työt saatiin paikoilleen lopultakin lauantaina, juuri yhdistyksen perinteisen vuosinäyttelyn kynnyksellä.
Kaupungilta löytyy siis nyt julkinen teos seuraavilta taiteilijoilta; Mika Reinholm, Seija Itäranta, Raija Nokkala, Jan-Erik Nyberg, Clas-Göran Gustafsson, Jaana Jalonen, Pentti Selin, Kari Virtanen ja Yrjö Nurminen. Mukana on niin maalauksia kuin valokuvia.
Hanketta ovat tukeneet Uudenkaupungin kaupunki, Vakka-Suomen Puhelin Oy ja Vakka-Suomen Voima Oy.

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.