KSM Itäpoiju 2017

Tuulivoimapuisto nousee Muntilaan

Kolmen tuulivoimalan pystytys on hyvässä vauhdissa Lokalahden Muntilassa. Ensimmäisen voimalan on tarkoitus tuottaa sähköä jo marraskuussa. Tuulivoimapuisto jää todennäköisesti Uudenkaupungin ainoaksi.

Kovalla tuulella nostotöitä ei tuulivoimalatyömaalla tehdä. Jopa päänosturi lasketaan maahan odottamaan parempaa keliä. Kuva: Maija Ala-Jääski

Lue lisää 5.10.2017 lehdestä 

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.