KSM Itäpoiju 2017

Khimairassa haetaan voimakasta kasvua

Mikko Poutanen (oik.) ja Niko Lindroos ovat saaneet Khimairan liikevaihdon liki kaksinkertaistumaan lyhyessä ajassa. Kuva: Asko Tanhuanpää

Uudenkaupungin Kalannissa toimii pohjoismaiden suurin matkustajaistuinten valmistaja. Khimaira Oy on yksi alan johtavista toimijoista myös koko Eurooppaa ajatellen.

– Meillä on isot tulevaisuuden visiot, joiden perusteella toimintaan haetaan voimakasta kasvua lähivuosina. Varsinkin linja-autopuolella on vielä runsaasti potentiaalia, toimitusjohtaja Mikko Poutanen ilmoittaa.

Lue lisää 21.11.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.