KSM Itäpoiju 2017

Petokala heräsi, mutta hävisi

Korihait löysi taistelutahtonsa parin hengettömän suorituksen jälkeen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, kun vastustajaksi saapunut Espoo United pilkkoi haipuolustusta alun jälkeen kovalla tahdilla. Lopussa Korihait yritti sinnikkäästi nousta tasoihin, mutta vieraiden kolmoset upposivat täydellisesti ja taululle jäivät numerot 88-98.

Vaiherikas matsi alkoi Korihaiden ilotulituksella, joka tyrehtyi kuin seinään tilanteessa 28-13. Vieraiden sankari Okko Järvi (25p.) ryhtyi tulittamaan kaukaa ja espoolaiset heräsivät. Espoo tahkoi peräti 24 pinnaa putkeen, ennen kuin petokala sai pistetiliä kartutettua.

Pitkään edettiin tasaisesti, kunnes viimeisen jakson puolessa välissä vierasjoukkue nykäisi uudelleen ja piti johtonsa todella kovien kolmosten siivittämänä.

Korihaiden ykkönen niin pisteissä. levypalloissa kuin syötöissä oli Juan Pattillo. 23 paunaa, 16, levyriä ja kahdeksan syöttöä kirjauttanut järkäle aiheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia. Miehen puolustusmoraali on ala-arvoista ja tähän reagoi jo kotiyleisökin.

Chaz Williams palveli viimeisen kerran haiparvea, kun Kenney Funderburkin pelilupa ei ilmaantunut ajoissa paikalle. Williams veti kelpo suorituksen ja nakkasi 15 pinnaa.

Samalla Korihait ilmoitti saaneensa korvaajan Deng Dengille. Quinton Chievous tuo levypallovoimaa joukkueeseen ja liittyy ryhmään viikonloppuna.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.