KSM Itäpoiju 2017

Pojista kasvoi huippu-urheilijoita

Gerald Lee Sr. kiertää ympäri maailmaa poikansa, Gerald Lee Jr:n, pelien perässä. Kuva: Niko Vahtera

Vesa Salin on tätä nykyä poikansa Eemelin fani. Kuva: Niko Vahtera

Gerald Lee Sr. ja Vesa Salin seuraavat tarkasti poikiensa otteita urheilukentillä.

– Se tuntui epäuskoiselta ja kaukaiselta, mutta samalla pahuksen hienolta, muistelee Vesa Salin poikansa Eemelin voitto-osumaa Salibandyliigan loppuottelusta huhtikuulta.

Gerald Lee Sr. puolestaan oli paikan päällä, kun poika Gerald Lee Jr. pelasi Susijengin paidassa koripallon EM-kisoissa syyskuussa.

Molemmat isät ovat nähneet poikiensa kasvavan huippu-urheilijoiksi. Taustalla on paljon harjoituksia ja lahjakkuutta, mutta lopulta leikki ja monipuolisuus tekevät huippu-urheilijan. Lisää miesten ajatuksia torstain lehdessä.

Lue lisää 9.11.2017 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.