KSM Itäpoiju 2017

Tori on auki nyt myös lauantaina

Ensimmäistä kertaa torikauppiaat ovat paikalla nyt myös lauantaina 4.11. Uudenkaupungin torilla, vaikka lauantai on nyt Pyhäinpäivä.

Torikauppiaat tuotteineen ovat paikalla lauantaina kello 9-13.

-Torikauppiaat haluavat myös laajentaa palvelujaan nyt, kun kauppojen aukioloajat ovat vapautuneet.  Lauantaina, nyt pyhäpäivänä asiakkaat voivat tutkailla kaikessa rauhassa torin tarjontaa, toteaa torivalvoja Terttu Lundelin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.