Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

BC Nokia ei hätkähtänyt Korihaiden hyökkäystä

Korihait sai yllättävän hyvän startin viimeisessä matsissa ennen joulutaukoa. Ensimmäinen neljännes Nokialla oli ukilaishallintaa ja tilanne oli lupaavasti 20-29.

Toinen neljännes olikin sitten täysin toisenlainen. Kotijoukkueen ilotulitus oli hurjaa, eikä petokalalla ollut keinoja saada tätä kuriin. Toisella puoliajalla isäntien hallinta jatkui. Kahden kovan ulkomaalaispelurin turvin BC Nokia pokkasi sarjapinnat lukemin 112-91.

Äsken mainitut herrat olivat Leyton Hammonds (26p.) ja Dragan Labovic (25p.). Duo teki lähes puolet näätälauman pisteistä.

Korihaiden tehot lepäsivät kolmen miehen harteilla. Juan Pattillo (27p.), Kenney Funderburk (20p.) ja Sean O’Brien (18p.) pitivät petokalaa pinnalla. Ukilaisten heittoprosentit olivat mukiinmenevät, mutta puolustuspää vuoti jälleen liikaa. Nokia oli aavistuksen parempi kaikilla osa-alueilla.

Haiparvella on nyt 17 peliä takana ja voittoja on kolme. Nyt on jo käytännössä selvää, että pudotuspeleihin ei ole asiaa. Viimeisen sijan tilanne onkin vielä täysin auki. Lapuan Kobrat on nimittäin samalla rekordilla petokalan kanssa tasoissa.

Pelit jatkuvat 28.joulukuuta Salon Vilppaan vieraana.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.