KSM Itäpoiju 2017

Korihaille siedettävä tappio

Ensin vaihdettiin jenkkejä pari kappaletta, sitten päävalmentaja Jarno Nikula hyppäsi pois kelkasta ja heti perään lähti Marius Van Andringa. Näistä lähtökohdista haiparven suoritus lauantaina kotisalissa oli mukiinmenevä. Katajan kansainvälisilläkin kentillä marinoitu ryhmä vei kuitenkin sarjapinnat lukemin 84-104.

Korihait aloitti Petri Helmisen valmennuksen alla erinomaisesta ja johti lähes koko ensimmäisen jakson. Toisella neljänneksellä vieraat karkasivat. Petokala ei luovuttanut ja muutaman tilanteen petraaminen olisi voinut tuoda ukilaiset jopa tasoihin.

Jossiteltavaa jäi ainakin vapaaheitoista. 18 heitosta onnettomat neljä onnistui. Lisäpohdittavaa antoivat oikeudenjakajat, jotka lähes jokaisessa epäselvässä tilanteessa puhalsivat tilanteen Katajan eduksi.

Juan Pattillo ja Quinton Chievous nakuttivat 24 pinnaa mieheen. Vesa-Pekka Laine pääsi aloitukseen ja toi huomattavan määrän energiaa kentälle. Laine keräsi peräti seitsemän syöttöä ja sähäkkä peluri hiillosti hyvin Katajan takamiehiä.

Haileirissä etsitään edelleen uutta päävalmentajaa. Toistaiseksi joukkuetta valmentaa kakkosluotsi Petri Helminen.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.