KSM Itäpoiju 2017

Uusikaupunkilainen synnytti kolmannen kerran kaksoset

Uusikaupunkilainen pariskunta Jenna ja Henri Friberg saivat kolmannet kaksoset maanantaina 27.11, kertoo Tyksin naistenklinikka Facebook-sivuillaan. Uusimmat kaksoset tarkoittaa sitä, että perheessä on nyt kaikkiaan seitsemän veljestä.

Kaikki pariskunnan raskaudet ovat olleet spontaaneja ja synnytykset tapahtuneet Tyksissä. 28-vuotiaan Jenna Fribergin sanoin lottovoittokin olisi todennäköisempää kuin saada peräkkäin kolmet kaksoset, kerrotaan Facebook-päivityksessä.


Fribergien perheen ensimmäinen poika Rasmus on syntynyt vuonna 2010, vanhimmat kaksospojat Elmeri ja Verneri syntyivät vuonna 2012 ja keskimmäiset kaksoset Lenni ja Kasper vuonna 2016. Pojista kukin on nimetty eri alkukirjaimilla, joten maanantaina syntyneiden pienten kaksospoikien nimet ovatkin vaatineet pariskunnalta pohdintaa. Tällä hetkellä pikkuiset kulkevat nimillä ”Tiku” ja ”Taku”.


Jenna Friberg kertoo, että Henri Fribergin suvussa ainoastaan hänen isoisällään on kaksoisveli, mutta muista suvun kaksosista heillä ei ole tietoa. Nyt syntyneiden kaksosten identtisyyttä ei ole testattu, mutta kahdet ensimmäiset kaksosista ovat hyvin saman näköisiä. Perheen uudet tulokkaat taas ovat ainakin vielä hieman erinäköisiä ja onnelliset vanhemmat jäävätkin mielenkiinnolla seuraamaan, paljonko nämä pojat tulevat kasvaessaan ulkonäöllisesti muistuttamaan toisiaan.


Fribergien perheeseen on seitsemän veljeksen myötä hankittu uusi 10-hengen ruokapöytä, kun vanha 6-hengen pöytä alkoi jo käydä ahtaaksi. Myös auto on vaihdettu pikkubussiin, jolla koko perhe mahtuu kulkemaan, kertoo Tyksin naistenklinikka päivityksessään.

 

 

Uusikaupunkilaisen perheen ilouutisesta kertoi ensimmäisenä Turun Sanomat.

 

 

 

 

 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.