Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Asukkaiden yhteisestä innostuksesta syntyi oman saaren tarina

Lepäisten asukkaiden alullepanema historiikki synnytti myös satukirjan kyläläisten lapsuusmuistoista. Kuva: Maija Ala-Jääski

Lepäisillä innostuttiin jo vuosia sitten keräämään yhteen saareen liittyviä tarinoita, muistelmia ja valokuvia. Aineiston karttuessa päätettiin koota niistä kirja, Lepäisten saaren oma historiikki. Kirjan kirjoittajaksi suostui jo kaksi aiempaa historiikkia Uudenkaupungin saaristosta, Vekarasta ja Putsaaresta, koonnut Kaarina Liukkonen.

– Tämän kirjan kirjoittaminen oli sikäli helppoa, että Lepäsillä asuvia ja sieltä kotoisin olevia ihmisiä on paljon, verrattuna esimerkiksi Vekaraan.

Lue lisää 11.1.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.