Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Maakunnan avoimet työpaikat jälleen esittelyssä – Rekryexpo saa jatkoa huhtikuussa

Rekryexpo-tapahtuma saa jatkoa huhtikuussa. TS-Yhtymän lehdet järjestävät rekrytointitapahtuman uudelleen 18. huhtikuuta yhdessä Turun Messukeskuksen kanssa.

Messutapahtuman lisäksi Turun Sanomat, Salon Seudun Sanomat ja TS-Yhtymän paikallislehdet julkaisevat messulehden, jossa kerrotaan muun muassa alueen työllisyystilanteesta ja yrityksistä.

Viime marraskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty rekrytointitapahtuma oli menestys. Messuilla vieraili yli 3 500 kävijää ja paikalla oli yli 60 näytteilleasettajaa. Tapahtumassa mukana olleissa yrityksissä oli tarjolla noin 3 000 avointa työpaikkaa.

Työvoiman tarve on kasvanut nopeasti Varsinais-Suomessa ja näyttää kiihtyvän edelleen. Arvioiden mukaan maakuntaan syntyy jopa 30 000 työpaikkaa lähivuosien aikana.

– Rekryexpo-messuilla näyttää menestyksestä päätellen olevan taustallaan suurempikin yhteiskunnallinen vaikutus Varsinais-Suomen alueelle, totesi marraskuussa täydelle messuauditoriolle puhunut työelämäprofessori Pauli Aalto-Setälä.

− Rekryexpo sai aikaan toivottua pöhinää Varsinais-Suomen alueella. Siitä tuli koko talousalueen yhteinen juttu, arvioivat järjestelyissä mukana olevat projektijohtaja Krista Ahonen Turun Messukeskuksesta ja mediamyynnin johtaja Katja Hägg Turun Sanomista.

Rekryexpossa marraskuussa mukana olleet tahot olivat tyytyväisiä tapahtumaan. Yritykset kutsuivat messuilla tavattuja henkilöitä haastatteluun, ja osa yrityksistä palkkasi henkilökuntaa myös suoraan messuilta.

Katso videolta tunnelmia marraskuun tapahtumasta.

Rekryexpo

  • Uudentyyppisen tapahtuman tarkoituksena on koota Varsinais-Suomessa rekrytoivat yritykset ja potentiaaliset työntekijät yhteen.
  • Tapahtuman verkkosivut löytyvät osoitteesta www.rekryexpo.fi.
  • Tapahtumaan on vapaa pääsy 18.4.2018.

 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.