Huono startti pilasi Korihaiden Pohjanmaan reissun

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Kauhajoen Karhu on ollut vaikea vastustaja Korihaille joka kerta Korisliigaan paluun jälkeen, eikä tälläkään kertaa irronnut vierasreissulta muuta kuin laihoja tuliaisia. Kotijoukkue repi eroa heti alkuminuuteilla ja eroa oli 16 pinnaa (22-6) jo kuuden peliminuutin jälkeen.

Tämän jälkeen tapahtumat tasaantuivat, mutta isäntien vahva sisääntulo riitti voiton varmistamiseen. Ottelu päättyi lukemiin 105-79.

Heikkoon starttiin omat syynsä latasi painavaan tyyliin Marius Van Andringa. Miehen mukaan ruokailusta myöhästyminen, liian myöhäinen pelipaikalle saapuminen ja löysä verryttely olivat omiaan siirtämään kaiken edun kotijoukkueelle. Jos näin oli, Van Andringan avautuminen oli tervetullut tukistus joukkueelle.

Kauhajoki liikutti palloa huomattavasti paremmin, minkä voi päätellä syötöistäkin(26-14).

Sean O’Brien pussitti petokalan korkeimman pistemäärän (18p.). Viime peleissä vahvaa hyökkäyspeliä esittänyt Teemu Sulonen jatkoi samaa linjaa ja nakutti 15 pinnaa. Kevin Bracy-Davisin saldoksi tuli 14 paunaa.

Hailuotsi Damion Dantzler on toivonut enemmän harjoitteluaikaa ja tulevana viikkona tämä toteutuu. Pelipaidat kaivetaan esiin vasta ensi sunnuntaina, kun Espoo United saapuu Uuteenkaupunkiin.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.