KSM Itäpoiju 2017

Katin ja Anjan ystävyys on kestänyt nousuja ja laskuja jo 32 vuotta

Anja Poskiparta (vas) ja Kati Rauhansalo ovat olleet parhaita ystäviä jo yli 30 vuoden ajan. Kaksikko sanoo pystyneensä aina olemaan toistensa seurassa aito ja luonnollinen, oma itsensä. – Me nauretaan paljon, mutta kyllä me itketäänkin. Ja yleensä jokaisella yhteisellä istunnolla käydään tämä koko tunnerepertuaari läpi, ystävykset nauravat. Kuva: Päivi Sappinen

Vuosi oli 1986. Kaksi nuorta naista aloitti samaan aikaan Turun Aninkaisten ammattikoulun parturi-kampaamolinjalla. Toinen heistä oli Uudestakaupungista linja-autolla kouluun kulkenut Anja Lukkarinen, toinen Kemistä tavaroineen vasta Turkuun muuttanut Kati Kilponen.

– Kävin minä siinä parin viikon pyörähdyksen Hämeenlinnassa ensin, mutta se oli jotenkin niin tylsä ja samanlainen kuin Kemi, että pakkasin kamppeeni uudestaan ja tulin Turkuun. Oikeastaan se oli ihan sattumaa, muistelee Kati, nykyään sukunimeltään Rauhansalo.

Sattumaa oli myös se, että rinnakkaisluokilla opiskelunsa aloittanut kaksikko osui samoille jumppatunneille ja huomasi heti löytäneensä ihmisen, jonka kanssa synkkaa.

– Meillä oli alusta asti selvästi sellainen yhteys. Jaettiin samanlainen ajatusmaailma ja oltiin saman henkisiä, sanoo puolestaan Anja, nykyisin Poskiparta.

Lue lisää 10.2.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.