Hehkuvin persoona
KSM Itäpoiju 2017

Guiden teemana kevät, luonto ja retkeily

Vuoden ensimmäisessä Guidessa liikutaan luonnossa. Kuva: Mira Sankkila

Torstain lehden välissä ilmestyy Uudenkaupungin Sanomien Guide-lehti, jonka teemana ovat kevät, luonto ja retkeily.

Guiden sivuilta saat vinkkejä, missä ja miten voit nauttia Uudenkaupungin ja lähiseudun upeasta luonnosta. Hiljaisuudesta, jonka rikkovat vain luonnon omat äänet.

Lue lisää 22.3.2018 lehdestä 

One Response to Guiden teemana kevät, luonto ja retkeily

  • Guiden kakkossivulle lipsahtanut pieni, mutta niin yleinen virhe. Pyhämaa on osa Uuttakaupunkia ja saari. Pyhäranta on itsenäinen kunta ja sijaitsee Pyhämaan mantereen puolelle. Rihtniemi on Pyhärannan kylä eikä osa Uuttakaupunkia. Varmaan 80 % uusikaupunkilaisista sekoittaa Pyhämaan ja Pyhärannan.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

Summeri 2018

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.