KSM Itäpoiju 2017

Kauden paras puolustuspeli ei pelastanut petokalaa

Vain yhden tappion viimeisestä 14 pelistä ottanut Kauhajoen Karhu ei päässyt Pohitullin valojen alla helpolla. Korihaiden puolustuksessa tehtiin enemmän oikeita ratkaisuja kuin kertaakaan tällä kaudella ja tämä piti ukilaiset jopa voitossa kiinni.

Vajaat viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli 77-72, kun joukkueiden välinen kulttuuriero puski ikävästi silmille. Korihait pystyi kyllä luomaan heittopaikkoja, mutta käsi ei pysynyt enää vakaana ja pelitilanneheitot kolisivat kaikki rautoihin pelin loppuun asti.

Kauhajoki painoi kovia kolmosia muutaman sisään ja osui lähempääkin karaten 78-87 voittoon.

Valmentaja Damion Dantzler oli tyytyväinen joukkueensa puolustamiseen, mutta harmitteli heittopeliä. Korihaiden kovimmat kaukoheittäjät ovat viime aikoina olleet jäässä, vaikka ajoittain heitot lähtevät todella vapaista paikoista.

Kevin Bracy-Davis takoi 22 pinnaa ollen jälleen paras pistemies. Kenney Funderburk (14p.) ja Sean O’Brien (12p.) olivat myös hyvin näkyvillä. Ison miinuksen omaan plakkariinsa saa Markus Molenius. Jo viime pelissä hölmöillyt Molenius otti teknisen virheen sekä epäurheilijamaisen virheen samassa pelissä ja joutui ulosajetuksi. Jälkimmäinen tuli vielä täysin turhasta suunsoitosta hyökkäyspäässä.

Lauantaina katseet kääntyvät Lapuan suuntaan. Korihait voi joutua vielä karsintoihin, jos Lapua kaappaa voiton enemmän viimeisistä peleistä. Korihailla on enää yksi yritys jäljellä (Kataja vieraissa), Lapualla matseja on kaksi ja huomenna joukkue kohtaa kotikentällä Seagullsin.

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.