KSM Itäpoiju 2017

Lautapelurit kokoontuvat tiistaisin yhteen

Ukin lautapelureiden kantaporukkaan kuuluvat kaksossiskot Henna (vas.) ja Hanneli Hämäläinen pelaavat tässä Triominos-peliä. Kuva: Merja Halinen

Timo Aitta pisti sopivan kokoontumistilan puutteen vuoksi tauolla olleeseen lautapelitoimintaan viime syksynä vauhtia. Hän sai varattua Hakametsän Asukasyhdistykseltä kerhohuoneen ja ilmoitti Facebookissa Ukin lautapelurit -ryhmässä, että: Ei kai se pelaaminen ala ellei aloiteta.

Kutsu kuultiin ja marraskuusta lähtien lautapelurit ovat kokoontuneet tiistai-iltaisin kello 18 Tammitien kerhohuoneelle pelailemaan.

– Porukkaa käy vaihtelevasti. Välillä meitä on vain muutama, joskus 12, Aitta kertoo.

– Kolmisen tuntia yleensä pelaillaan. Pelit pelataan loppuun paitsi, jos on oikein tylsä peli. Esimerkiksi Heitä sikaa oli niin tyhmä, että sitä ei jaksettu loppuun.

Lue lisää 10.3.2018 lehdestä 

Sää
Plus-tilaus
SPM –
TS rekry

mita

seuratoiminta

GUIDE

Ugin SRK
UKS Tutustumistarjous
Digilehti

Lue Uudenkaupungin Sanomat

Uudenkaupungin Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta irtonumero
Tilaa digilehti
Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.